RSS

Best Friend Till Jannah~~ INSYAALLAH..^^

Assalamualaikum W.B.T

Makin dekat nak grad ni, terasa sedih pulak,,
ye lar..
sepanjang 4 tahun lalui suka duka dengan mereka..
tak tau camner nak cakap perasaan ini..
ceh..
hehe



Hari ni (17/05/2012), 
kitorang wat last farewell before grad..
makan makan and tukar hadiah sesama kitorang...
kitorang gi makan kat Banafee Village kat JB
berdekatan dengan Hotel New York..






Yan

Aja

Deqda

Fifi

Mira

Miza

Nana

Fani
hehehe..


Dah lama nak try makan kat sini..
tapi tak berkesempatan..
ok la harga makanan kat sini..
western food mahal la sikit,
tapi ramai puji sedap
tapi saya order Nasi Ayam Penyet..
berbaloi la jugak makan ayam penyet Banafee ni
sedap.. memang sedap

Nasi ayam penyet =RM8

air kelapa.. manis..

Lupa nama, tapi blue lemon.. ada laici jugak..

ape tah nama ,oglio?? aglio?? tapi memang sedap..

chocolate milkshake

Fries.. saje order..hehehe

Kebetulan masa kitorang gi sana,
ternampak Ayu Raudhah and laki dia, Zakuan Adha..
baju putih seluar merah you laki bini..
and lagi satu muka familiar, Aidil Zafuan..
tapi mereka datang dengan lagi 2 orang kawan
tak kenal siapa..
tak ambil pun gambar diorang...
sebab meja jauh...


sebelum dapat makanan tu,
kitorang wat sesi bertukar hadiah...
tapi kitorang wat undi..
kira siapa vote, dapat nama seseorang,
orang yang vote tu akan dapat hadiah dari orang yang dia pilih nama tadi..
Faham tak agak2??
huhu..
tapi Alhamdulillah..
semua orang gembira ngan hadiah masing2,,

lupa nak bagitahu
kitorang pergi ni 8 orang jer..
lagi sorang tak dapat join
sebab ada hal lain..
tapi dia dapat jugak hadiah..
hehehe...

hadiah saya --> miza punya..

hadiah fifi ---> saya punya..

hadiah nana --> fifi punya *mira interframe*

Comel tak??^^

Hadiah yan --> nana punya

Hadiah Miza --> mira punya 

Hadiah mira --> Fani punya..

Hadiah Fani --> aja punya

Hadiah min --> Yan punya
Lagi satu hadiah aja --> min punya


Lepas makan.....

Nanti..
lepas ni semua akan busy dengan PSM and final exam..
so malam tu kitorang enjoy macam dah merdeka..
hehehe..
kitorang berjimba dekat Danga Bay..
Main2 la kejap
sekali sekala perabih duit,,
Takpe kan..
huhu..




dekat sejam lebih kat Danga Bay,
masing2 nak cari air..
last stop kitorang
restoran Singgah Selalu kat Danga Bay tu..
dah berubah sikit tempat ni
tetiba ada makanan arab..
order la jugak
nak merasa..
last2..
masing2 tak mau makan
hehehe..

Ni la makanan arab tu.. Lupa nama..hehehe





apa apa pun
seronok bila bersama mereka..
semoga persahatan kita tak kan terputus
walau di mana pun kita berada..

kahwin jangan lupa jemput tau..
hehehe...



BEST FRIEND TILL JANNAH OK!! insyaAllah..


p/s:

TQVM to Fifi for  this wonderful gift.. Semoga Allah merahmati hidupmu..
Hadiah yang amat bermakna dan akan selalu di ingati..^__^



MY GIRLFRIENDS...
I REALLY LOVE YOU GIRLS BECAUSE OF ALLAH..
REALLY GRATEFUL TO ALLAH
CAUSE GAVE ME SUCH A WONDERFUL FRIENDS..
ALHAMDULILLAH
^__^ 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Best Blogger Tips

1 comments:

ahmad idris said...

Sweet..!HAHA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~Happy Birthday to Me~

Daisypath Happy Birthday tickers